MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
„Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów”...
fot. https://www.facebook.com/kuchniastaropolska

Mięso było luksusem. Dawne przepisy przypominają kuchnię wegańską. Prof. Jarosław Dumanowski zdradza tajniki kuchni staropolskiej


„Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów”
Radziwiłłowska książka kucharska spisana około 1686 roku

Zobacz również

Zarząd powiatu z absolutorium i wotum zaufania. Radni PiS wstrzymali się od głosu

NOWE
Zarząd powiatu z absolutorium i wotum zaufania. Radni PiS wstrzymali się od głosu

Czekali na to… 75 lat! Szał w Bieczu i Słopnicach. „Pokazaliście kawał charakteru”

NOWE
Czekali na to… 75 lat! Szał w Bieczu i Słopnicach. „Pokazaliście kawał charakteru”

Polecamy

Delikatne pierogi z bobem na obiad. Polecam zajadać z przyrumienioną cebulą

Delikatne pierogi z bobem na obiad. Polecam zajadać z przyrumienioną cebulą

Chrupiąca sałatka z chipsami. Podaj ją na imprezę, a goście będą zachwyceni

Chrupiąca sałatka z chipsami. Podaj ją na imprezę, a goście będą zachwyceni

Najprostszy sos malinowy. Wystarczą 4 składniki, a smakuje obłędnie

HIT DNIA
Najprostszy sos malinowy. Wystarczą 4 składniki, a smakuje obłędnie